Mind & Miles

Samen op weg

De 8 weekse MBSR training.

In de 8 weekse mindfulnesstraining word je uitgenodigd om waar te nemen wat zich hier en nu voordoet zoals; gebeurtenissen, gedachten en gevoelens. Zonder daar direct allerlei associaties en oordelen bij te hebben. Er worden meditatie-, yoga- en bewustzijnsoefeningen aangeboden waarmee je jouw aandacht kunt trainen. Waarin je een vriendelijke, milde houding naar jezelf en naar anderen kunt ontwikkelen. Ook leer je om je eigen gedachten en gevoelens te beschouwen als mentale gebeurtenissen die niet blijvend zijn, die - als het ware - als wolken aan de lucht vanzelf weer voorbij drijven.

Mindfulness is als methode zeer succesvol en overal in opkomst, door de gebleken effectiviteit ervan. 

VIDEO UITLEG MBSR TRAINING

Iets voor jou? 

De MBSR (Stressreductie door aandachttraining) is bestemd voor mensen met zeer uiteenlopende struggles. Zoals piekeren, pijn, stress, burn-out klachten of slapeloosheid. Maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent of op zoek bent naar meer rust en balans in je dagelijkse leven.

Uit onderzoek blijkt dat bij deelnemers aan MBSR lichamelijke en psychologische klachten significant afnemen, ze effectiever leren omgaan met stresssituaties, zij zich beter kunnen ontspannen en een grotere kwaliteit van leven ervaren. Je hoeft dus geen klachten te hebben om deel te kunnen nemen. Maar oefenen vraagt wel om moed, openheid, nieuwsgierigheid en inzet, het is geen trucje dat je kunt gaan gebruiken.

Wat kun je verwachten?

  • een individueel intake gesprek
  • 8 sessies van 2 tot 2,5 uur (de kracht van de MBSR is de groepstraining)
  • een mini retraite dag van 6 uren (met de groep)
  • een werkmap met alle informatie over de oefeningen en het huiswerk
  • een dagboek, voor het bijhouden van je ervaringen
  • audio opnames van 4 geleide meditaties

Klik op aanmelden voor de start data en prijzen.

facebook: Mind & Miles

Instagram: mindandmiles_