Mind & Miles

Samen op weg

Over mij

In het huis van een dynamisch gezin van twee werkende ouders, drie kinderen en een hond staat het leven altijd aan.

Alex en ik hebben beiden fantastisch werk waarin wij mensen mogen inspireren, uitdagen en in beweging mogen laten komen. Met onze kinderen trekken wij er graag op uit. De natuur in en ontdekken. Onderweg met onze camper beleven wij verschillende avonturen.

Onze passie is mooie herinneringen maken. Want je leeft maar één keer. En toch moet er ruimte zijn voor: rust, ruimte en regelmaat... Want in het oog van de orkaan is het volledig windstil. In dat windstille centrum van de orkaan genieten wij van het moment. 

Alweer een paar jaar geleden maakte ik kennis met mindfulness. Ik was nieuwsgierig en geïnteresseerd, maar heel eerlijk....ook een beetje sceptisch. Het begon met een clinic mindful fietsen, wat zeer goed bij mijn aard past. Actief, altijd in voor iets nieuws en buiten zijn. Daar in die workshop raakte mindfulness mijn 1e snaar. Door mijn achtergrond startte ik ook zelf met het geven van deze workshop. Mijn nieuwsgierigheid naar mindfulness nam toe en ik hunkerde naar meer ervaring. 

Door veel over mindfulness te lezen en te starten met mediteren zocht ik naar verdieping. Ik maakte kennis met mijn mindfulnesstrainer en daar sloeg de vonk met mindfulness echt over. Dit is iets wat ik mijzelf ook echt gun.

Wat een verrijking om met een open en vriendelijke mindset in het leven te staan. En om iedere dag weer meer te leren. Mindfulness is zeker geen trucje, het is een manier van leven. Leven in aandacht. En alles wat je aandacht geeft groeit. Dus dan graag op een vriendelijke, zorgzame en open manier.

Ik ben gecertificeerd Mindfulness categorie 1 trainer. In november 2022 heb ik de geaccrediteerde opleiding bij Gentleminds, Instituut voor Mindfulness en Compassie afgerond. Hier mocht ik les krijgen van zeer ervaren docenten, als o.a. Frits Koster, Johan Tinghe en Ingrid van den Hout. De grondleggers van mindfulness trainingen in Nederland. De 8 weekse mindfulnesstraining is ontwikkeld door Dr. Jon Kabat-Zinn vanuit het medisch centrum van de universiteit van Massachusetts. Meer informatie over de MBSR training kun je vinden onder het tabblad training.

Momenteel studeer ik naast mijn werk ook Toegepaste Psychologie.

Ik wil mijn ervaring, enthousiasme en liefde voor mindfulness en meditatie graag delen met mensen die op zoek zijn naar meer balans. En zo minder stressvolle gedachtestromen in hun leven willen ervaren. Zodoende wil ik jou graag uitnodigen om met mij mee te gaan en jezelf dit cadeau te gunnen. 


Liefs Daphne


  


 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Info
Instagram